BAYİLİK "MILKCORN"



Kendi işini kurmak isteyen girişimciler için ideal bir sistem olan mısır satışı Türkiye pazarında hızla büyüyor.

Mısır satışı konusunda bayilik sistemi veren firmalardan biri olan "Milk Corn" u sizler için araştırdık.

Franchise sistemi ile çalışan Milk Corn kendi web sayfasında her bütçeye uygun bayilik fırsatları sunuyor;



" Milk Corn olarak gerçek mısır lezzetini en kaliteli şekilde yaşatmayı amaçlayarak yola çıktık.Bildiğiniz mısırların aksine Milk Corn taneleri koçanından kesilerek değil, en ileri teknoloji kullanılarak ayrıştırılıyor. Böylece mısır tanelerimiz lezzetlerinden ve besin değerlerinden hiçbir şey kaybetmeden, özel hijyenik ortamlarda üretilip bardağınıza kadar geliyor..

Milk Corn’un benzersiz lezzetini nasıl daha yoğun hale getirebileceğimizi düşündük ve margarin, baharat çeşnilerinin yanında sizlere farklı tatlarda hazırladık. Ceviz , Fındık, Antep Fıstığı, Haşhaş, Çam Fıstığı, Susam, Badem, Yer Fıstığı gibi geleneksel lezzetlerin yanında Hindistan Cevizi gibi egzotik bir lezzeti de Milk Corn’la deneme fırsatını sizlere sunuyoruz.

Bardak dolusu lezzet’e artık dilediğiniz her yerde ulaşabilirsiniz. Sinemada, tiyatroda, alışveriş merkezlerinde yada hani mahallenizin en işlek caddesi var ya işte tam orada.Sizi isterseniz Franchise seçeneklerimizle kendi işinizin sahibi olarak, isterseniz Milk Corn’un doyumsuz lezzetinin müdavimi olarak, Milk Corn Ailesi’nin içinde yer almaya davet ediyoruz."




NEDEN FRANCHISE?

1 ) Düşük sermaye gerektirir, yüksek kazanç sağlar.

2 ) Kendi işinizin sahibi olabilirsiniz.

3 ) Düşük risk taşır.

4 ) Yönetmesi kolaydır ve sermaye kısa zamanda geri döner.

5 ) Marka değerini yükselten çalışmalarda ( reklam gibi ) cebinizden hiçbir ek maliyet çıkmaz, ancak işiniz gelişir. Kısaca Milk Corn Ailesi büyüdükçe sizinde kazancınız büyür.


MILKCORN SATIŞ BAYİLİĞİ FORMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

0 YORUM YAPILDI :