EK GELİR "TUPPERWARE"


>> Ülkemizin ekonomik gerçeklerini gözönüne getirdiğimizde bir çoğumuzun yeterli bir gelire sahip olmadığını görürüz.

>> Kimi çalışandır, kimi iş arar, kimi de ek iş yapma ihtiyacı duyar.

>> İşte tam bu noktada "Nasıl bir ek iş?" sorusu çıkar ortaya. Yanıtı çok basittir; zahmetsiz olmalı, fazla zaman almamalı, getirisi iyi olmalı, ana işi fiziken etkilememeli, büyük bir sermaye gerektirmemeli yada sermayesiz olmalı vb...

>> İşte bu bakış açısından çıkışla hemen hemen herkesin yapabileceği ek işleri sizler için araştırdık. Çalışan, işsiz, öğrenci yada ev hanımı da olabilirsiniz... Bu hiç farketmez. Amaç aile ekonomisine katkıda bulunmaksa alternatif kazanç yöntemlerini denemekte fayda vardır diye düşünüyoruz.

>> Eğer siz de bu düşünceye sahipseniz sizler için yayınlayacağımız "ek iş" fırsatlarını değerlendirmenizi öneririz.

" TUPPERWARE "

>> Network Marketing (Son yıllarda şirketlerin ürün satışlarını arttırmak için şirketlerin kullanmaya başladığı etkili bir pazarlama ve kazanç sistemidir) yöntemiyle çalışan Tupperware, "sıradanlıktan kurtulun" sloganıyla sistemini kendi web sayfasında şu şekilde anlatıyor:

"Tupperware geniş ürün yelpazesi ve devamlı yenilenen ürünleri ile müşterilerinin beğenisini her dönem kazanmış bir dünya markasıdır. Ürünler çok yönlü kullanım alanlarına sahiptir ve mutfağınızdaki her türlü ihtiyacı karşılar.

Yeni ürün stratejimiz ise öncelikli olarak en bilinen serilerimiz olan saklama, hazırlama ve servis ürünlerimizi daha da çeşitlendirmek, aynı zamanda yepyeni ürün serileri yaratmaktır. Örneğin, son yıllarda mikrodalga ürünleri gibi yeni seriler müşterilerimizin kullanımına sunulmuştur. İnternet sitemizde bazı serilerimizi görebileceğiniz gibi, tüm ürünlerimizi yakından tanımak için bir merkezimizi ziyaret edebilirsiniz."

>> Sizde Tupperware ürünlerini en yakınınızda bulunan kişilerden başlayarak pazarlayıp iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

TUPPERWARE' ye ait ürünleri incelemek için lütfen TIKLAYINIZ...

TUPPERWARE'ye üye olmak için lütfen TIKLAYINIZ...
DİĞER EK KAZANÇ SİSTEMİ: "TIENSTURK" İÇİN TIKLAYINIZ...


34 YORUM YAPILDI :

  1. Adsız dedi ki...

    Tupperware'ye üye olan arkadaş var mı? Tavsiye edermisiniz?

  2. Adsız dedi ki...

    Merhaba o kadar çok seçenek varki hangisine katılması gerektiğine karar veremiyor insan??? Birinden başlamak ve tecrübe kazanmak gerektiğini düşünüyorum. Herkese başarılar.. "EVHANIMIX"

  3. Adsız dedi ki...

    Oriflame Güzellik Danışmanıyım..Üye olup kazanmaya başlamak için lütfen mail atınız.
    Mailim: oriflamedunyasi@hotmail.com

  4. Adsız dedi ki...

    Merhaba arkadaşlar , bulunduğumuz zaman yaşam , gelecek ve istediklerimize sahip olabilmemiz için ne kadar çalışsak başarılı olmak zor. Herkesin bir ek gelir sağlamasının boş zamanlarını değerlendirmesinin doğru olduğunu düşünenlerdenim. Gerçekten düzenli hareket edildiği zaman ve azim olduğu sürece başarılamayacak hiçbirşey olmadığını düşünenlerdenim. Ben amway temsilcisiyim ve gerçekten bütçeme çok fazla ek gelir hatta aldığım maaşıma yakın para kazanmaya başladım azimliyimdir.Amway ile en azından tanışmanızı planını dinlemenizi öneririm. Bilgi edinmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim bana mail atmanız yeterli Kocaeli çevresindekilerle birebir görüşebiliriz diğer bölgedekilerlede internetten her türlü yardımcı olabilirim .Görüşmek üzere arzu_arzu_8479@hotmail.com

  5. Adsız dedi ki...

    şefika..diyarbakır tupperware danışmanıyım...tupperware ürünleri tam olarak burada bilinmiyor..ürünü anlatmasıda zor oluyor...insanlar ucuz plastik ürünlerini daha çok tercih ediyor..sağlıksız olmasına rrağmen..diyarbakır dan tupperware üyesi olmak isteyen arkadaşlar..istanbula bağlı merkezin sitesinden bana ulaşabilirler...site yöneticisi il il herkeze yönlendiriyor..site..www.tupperkonak.tr.com.tr

  6. Adsız dedi ki...

    merhaba bir tupperware kullanıcısıyım ve şimdi danışmanı oldum ..ürünleri tercih etmemin sebebi öncelikle sağlıklı olması çünkü ürünler vücudumzla uyumlu göz lensleri ,kalp kapakçığı gibi saglık acısından endişe duyurmayacak hammaddeye sahiptir ..ergononmik b-ve kullanışlı olmasıda cabası şıklıgı ise tartışılmaz yani bu ürünlere sahip oldugunuzda bir çok özelliğe sahip oluyorsunuz .evime almak için üye olmuştum şimdi işim oldu ve bundan cok mutluyum ..evden çalışma imkanım var hediyeleride çok güzel:) her konuda destege hazırım ..üyelik ve yardım için mail atabilirsiniz emelaksan@hotmail.com (ankara ,istanbul ,adapazarı ,izmit,sakarya ,bolu,düzce )diğer şehirler içinde mutlaka yardımcı olurum ..inanın pişman olmayacaksınız ...bir yerden başlamak lazım diye düşünüyorum

  7. emel dedi ki...

    merhaba ek gelir deyince hemen aklımıza kapı kapı solaşılan pazarlama işleri gelir oldu artık ...ama bahsedeceğim işin bunlarla alakası yok evinizden sadece kendi çevrenize satış yaparak ciddi bir gelir elde edebilirsiniz ..amway ürünleri danışmanıyım bu ürünlerle tanışmam saglık acısından zararı olmadıgı için ve konsantre oldugu için çok daha uygun fiyata maloldugu için oldu ...şimdi hem bir amway kullnıcısı hemde serbest girişimcisiyim ..ürünlerle herkesin tanışmasını çok isterim inanın vazgecmaniz mumkun olmuyor ..bir çok ürün grubu var hepside dünyada ilk 5 te olan ürünler ve ödüller almış tescilli ürünlerdir ..temizlik malzemelerinden ,diş macununa ,cilt bakım ürünlerinden ,kahveye ,makarnaya ,renkli kozmetikten profesyonel makyaja kadar bir çok ürün grubu var özellikle vitamin ve diyet ürünleri gercekten mükemmel ...hem satışınızdan hemde grubunuzdan ve kendi puanlarınızdan para kazanıyorusunz ..kazandıran bir sistemi var ve %100 müşteri memnuniyeti ..geri iade sansı gibi müşterinin memnun ollmadıgı durumlarda yanınızda bir firma var ve sonuna kadar desteğiniz ..bütün sorularınız için mail atabilirsiniz ..emelaksan@hotmail.com sadece bir ek gelir degil bahsettiğimiz ..başlı başına bir iş ve ek gelirden daha fazlası inanın buna ..her konuda destege hazırım iyi günler hayırlı kazançlar dilerim ..başarılmayack hiç birşey yoktur yeterki dogru insanlarla dogru iş yapın ...sadece tanımanız bile faydanıza olacaktır mesaj atmaktan cekinmeyin ..

  8. www.blogcu.com/tupperwaregaziantep dedi ki...

    Sağlığınız için tupperware diyorum ben.Gaziantep bölgesinde tupperware danışmanlığı yapıyorum.Aynı zamanda grup lideri oldum.bu işe başlayalı henüz 6 ay olmasına rağmen yükselme şansınız çok fazla.Eğer kendinizi ve ürünleri layıkıyla tanıtıp insanlarda güven oluşturabilirseniz yükselebileceğinizi düşünebilirsiniz.Gaziantep ve çevresindeki illerden üye olmak veya bilgi almak isteyenleri siteme bekliyorum.
    www.blogcu.com/tupperwaregaziantep

  9. emel aksan dedi ki...

    merhaba tupperware ürünleri ile tanışmak adresinize katalog( kargo ücretsiz )almak incelemek fırsatlardan haberdar olmak isterseniz bana ulaşabilirsniz ..bir ürüne bile sahip oldugnuzda aslında aldıgımız normal plastiklere 1 ytl nin bile boşa verildigini ve paranızı çöpe attıgınızı anlıyorsnuz ben ev hanımıyım ve artık eşimden para istemiyorum kendi ayaklarımın üzerinde duryorum sadece evden ve sadece arkadaşlarımla komşularımla b işi yürütmekteyim şu anda grup lideriyim herkese tavsiye ederim şart yok tahahut yok ...urun iade sansı var 10 yıl garanti %100 müşteri menuniyeti istedigniz aman uyelikten ayrılma ..yıllık ücret yok uyelik ücretsiz ...deneyin isterseniz devam edin isterseniz bırakın ...hediyeleri gercekten çok güzel ve kazançlı uyelikten ayrıldıgınzda hiçbir hediyeniz geri alınmaz sadece karlı alamk ve ilk uye fırsatlarından yararlanmak için bile uye olabilirsniz ..sadece kendinize almak için bile uye olmanın avantajlarını bir mail atarak benden öğrenebilirsniz ..iletişim bilgisi bırakırsanız sizi ararım yada msn ekleyebilir ..ücretsiz katalog talep edebilirsniz ..b şartlarda başka bir uyelik sistemi ve çalışma şartları yok hepsini inceleyebilirsniz üstelik uyem olana 5 siparişi kargo ücretsiz ödemeler 1 hafta sonra ilk hediyesi benden ilk uyelik indirimleri ile aldıgınız ürünlerin ödemesi 1 ay sonra .tüm türkiyeye gecerli şartlardır ..istediginiz şehirden bir tıkla ulaşabilirsniz ...danışmanlar sadece bayanlardır ..işimiz sadece bayanlar ..toplantılara katılma zorunluluğu yok..saçma sapan sistem bilgileri milyon dolar hesapları tupperware de yoktur..network sistemi ile karıştırmayınız ..asla milyon dolarlar vadetmiyoruz ..sadece çalıştıgınız kadar kazanırsınız ve hediyeleri satarak %100 kara gecersiniz ..aldatmaca sistemlerle kendinizi oyalamayın ..hem sağlıklı bir mutfagınız olsun hemde bir işiniz ..hemde kariyeriniz ..emelaksan@hotmail.com www.herbiseyvar.com

  10. Unknown dedi ki...

    tupperware danışmanı olmak yada ürünlerini almak için bana mail atabilirsiniz. tuba5504@gmail.com

  11. Adsız dedi ki...

    marehaba arkadaşlar tupperware konusunda bilgi almak isteyen,üyelık ve yardımkonusunda sizi mail adresime beklıyorum.senol_arzu@hotmail.com

  12. Adsız dedi ki...

    Merhaba arkadaşlar,
    Gerçekten tupperware süper ürünler üretiyor.
    Güncel indirimleri görmek ve sipariş vermek için http://tupper.webhop.net adresine girin. Üye olun her hafta indirimler e-mail inize gelsin... %20 ile %50 ye varan indirimler. 100 TL üzeri kargo ücretsiz.

  13. Adsız dedi ki...

    goniddiaDeğerli hanımlar;

    Tupperware yaz karnavalı başladı..318 Tl'lik 10 adet ürünün sadece 50 tl'ye alınabildiği bir haftaya girmiş bulunmaktayız..Tupperware markasının kalitesi ve fonksiyonelliği tartışılmaz.. SAğlığı ve şıklığı evinize taşımak, eşinize dostunuza tavsiye etmek ve kendinize keyifli bir kazanç kapısı sağlamak sizin elinizde..Türkiyenin her yerine kargo merkezimize özel olarak ürcetsizdir..Başarılı ve tecrübeli bir Vip grup lideriyle çalışmak ve kazanmak isterseniz mail adresimden bana mail atabilirsiniz..

    berrak_su@hotmail.com

    tupperware bir aşktır..Anlatılmaz yaşanır..tupperware dünyasında yerinizi almakta gecikmeyin..:-))

  14. Adsız dedi ki...

    gatricMerhaba Hanımlar...

    Tupperware fırsatlar dünyası ayağınıza geldi..Dünyanın 106 ayrı ülkesinde 62 yıldır varolan tupperware AB Sağlık Standatlarına uygun olarak üretilmektedir. Hammaddesi kalça bacak protezinde, kalp kapakcığında ve lens optikte kullanılan malzeme ile aynıdır..

    Kaliteyi ve sağlığı vaad eden tupperware, tasarım ödülleri almış eşşiz ürünleri ile mutfağınızı %20 kar marjı ile de cebinizi sevindirecek..Tüm dünyada satış rekorları kıran bu ürünlerle tanışmak için geç kalmayın..

    Risk yok..318 lira değerindeki 10 ayrı üründen oluşan başlangış kitini sadece 100 Tl'ye üstelik 1 ay vaadeyle alabilir,bu ürünleri tanıtarak siparişinizi çıkartabilirsiniz.. Yapamadığınıza inandığınız an başlangıç kitini firmaya geri iade edebilir, sistemde adınızı ve 100 liralık borcunuzuda iptal edebilirsiniz..

    Hadi hanımlar..Yapabilirsiniz..Bu lüksü sizde yaşayın..


    Başarılı ve tecrübeli bir VİP lideriyle çalışmak isterseniz,
    İletişim için 0 507 756 17 33 numaralı telefona mesaj atabilir ya da gulaybulut78@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz..

  15. Adsız dedi ki...

    Merhaba Hanımlar...

    Tupperware fırsatlar dünyası ayağınıza geldi..Dünyanın 106 ayrı ülkesinde 62 yıldır varolan tupperware AB Sağlık Standatlarına uygun olarak üretilmektedir. Hammaddesi kalça bacak protezinde, kalp kapakcığında ve lens optikte kullanılan malzeme ile aynıdır..

    Kaliteyi ve sağlığı vaad eden tupperware, tasarım ödülleri almış eşşiz ürünleri ile mutfağınızı %20 kar marjı ile de cebinizi sevindirecek..Tüm dünyada satış rekorları kıran bu ürünlerle tanışmak için geç kalmayın..

    Risk yok..318 lira değerindeki 10 ayrı üründen oluşan başlangış kitini sadece 100 Tl'ye üstelik 1 ay vaadeyle alabilir,bu ürünleri tanıtarak siparişinizi çıkartabilirsiniz.. Yapamadığınıza inandığınız an başlangıç kitini firmaya geri iade edebilir, sistemde adınızı ve 100 liralık borcunuzuda iptal edebilirsiniz..

    Hadi hanımlar..Yapabilirsiniz..Bu lüksü sizde yaşayın..


    Başarılı ve tecrübeli bir VİP lideriyle çalışmak isterseniz,
    İletişim için 0 507 756 17 33 numaralı telefona mesaj atabilir ya da gulaybulut78@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz..

  16. Adsız dedi ki...

    Merhaba Hanımlar...

    Tupperware fırsatlar dünyası ayağınıza geldi..Dünyanın 106 ayrı ülkesinde 62 yıldır varolan tupperware AB Sağlık Standatlarına uygun olarak üretilmektedir. Hammaddesi kalça bacak protezinde, kalp kapakcığında ve lens optikte kullanılan malzeme ile aynıdır..

    Kaliteyi ve sağlığı vaad eden tupperware, tasarım ödülleri almış eşşiz ürünleri ile mutfağınızı %20 kar marjı ile de cebinizi sevindirecek..Tüm dünyada satış rekorları kıran bu ürünlerle tanışmak için geç kalmayın..

    Risk yok..318 lira değerindeki 10 ayrı üründen oluşan başlangış kitini sadece 100 Tl'ye üstelik 1 ay vaadeyle alabilir,bu ürünleri tanıtarak siparişinizi çıkartabilirsiniz.. Yapamadığınıza inandığınız an başlangıç kitini firmaya geri iade edebilir, sistemde adınızı ve 100 liralık borcunuzuda iptal edebilirsiniz..

    Hadi hanımlar..Yapabilirsiniz..Bu lüksü sizde yaşayın..


    Başarılı ve tecrübeli bir VİP lideriyle çalışmak isterseniz,
    İletişim için 0 507 756 17 33 numaralı telefona mesaj atabilir ya da gulaybulut78@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz..

  17. GÖNÜL dedi ki...

    TUPPERWARE TÜM BAYANLARA İŞ FIRSATI SUNUYOR !!! TUPPERWARE`E ÜYE OLMAK ARTIK ÇOK KOLAY..

    SINIRSIZ KAZANÇ , ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİ ,SERMAYESİZ BAŞLANGIÇ ,ÜCRETSİZ EĞİTİM ,HEDİYELER,TAKDİRLER VE GEZİLER TÜM TÜRKİYEDEN DANIŞMAN OLABİLİRSİNİZ !!!

    BÜTÜN İŞİMİZ MUTFAK DÜNYANIN EN PRESTİJLİ ÜRÜNLERİNİN SATIŞINI YAPMAK HEMDE KENDİNİZE ÜRÜNLERİ İNDİRİMLİ ALIP HEDİYELERİNİ KAZANMAK BUNLARDAN %100 KAR ELDE ETMEK İSTEMEZ MİSİNİZ? ..
    TUPPERWARE AİLESİNE KATILMANIZI BİZ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ...
    SİZLERİ KAZANMAYA DAVET EDİYORUZ .!!!

    .ÜYELİĞİNİZİ İSTERSENİZ İÇERİSİNDE 10 ADET ÜRNÜMÜZ BULUNAN 318 TL DEĞERİNDEKİ KİT ÇANTAMIZI SADCE 50 TL LİK KİT ÇANTAMIZI ALARAK ÜYELİĞİNİZİ BAŞLATIRSINIZ ….DİLERSENİZ HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDEN DE ÜYE OLURSUNUZ !!! KAÇIRMAYIN.. .. .BAŞVURU ÜCRETİ YOK ..!!

    ÜRÜNLERLE HEM TASARRUF SAĞLAYIP KARA GEÇİN HEMDE AİLE BÜTÇENİZE KATKIDA BULUNUN STANDARTLARINIZ YÜKSELSİN HEMDE SOSYAL BİR ÇEVRE EDİNİN ...

    TÜRKİYENİN NERESİNDE OLURSANIZ OLUN KARGO ÜCRETSİZ OLAKA EVİNİZE GELİR..BOL HEDİYELİ CEBİNİZE HEM KAR BIRAKARAK KENDİNİZEDE ÜCRET ÖDEMEDEN BU ÜRÜNLERE SAHİP OLMAK İSTRSENİZ TUPPERWARE İŞ FIRSATINI KAÇIRMAYIN!!!!

    AYRINTILI BİLGİ VE ÜRÜNLER İÇİN LÜTFEN EMAİL YAZINIZ ...
    DİLERSENİZ BU NUMARADAN BANA ULAŞABİLİR ÇAĞRI ATABİLİRSİNİZ ..

    GÖNÜL ŞAHİN
    0 542 560 00 93
    gonulsahin_77@hotmail.

  18. gönül dedi ki...

    TUPPERWARE TÜM BAYANLARA İŞ FIRSATI SUNUYOR !!! TUPPERWARE`E ÜYE OLMAK ARTIK ÇOK KOLAY..

    SINIRSIZ KAZANÇ , ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİ ,SERMAYESİZ BAŞLANGIÇ ,ÜCRETSİZ EĞİTİM ,HEDİYELER,TAKDİRLER VE GEZİLER TÜM TÜRKİYEDEN DANIŞMAN OLABİLİRSİNİZ !!!

    BÜTÜN İŞİMİZ MUTFAK DÜNYANIN EN PRESTİJLİ ÜRÜNLERİNİN SATIŞINI YAPMAK HEMDE KENDİNİZE ÜRÜNLERİ İNDİRİMLİ ALIP HEDİYELERİNİ KAZANMAK BUNLARDAN %100 KAR ELDE ETMEK İSTEMEZ MİSİNİZ? ..
    TUPPERWARE AİLESİNE KATILMANIZI BİZ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ...
    SİZLERİ KAZANMAYA DAVET EDİYORUZ .!!!

    .ÜYELİĞİNİZİ İSTERSENİZ İÇERİSİNDE 10 ADET ÜRNÜMÜZ BULUNAN 318 TL DEĞERİNDEKİ KİT ÇANTAMIZI SADCE 50 TL LİK KİT ÇANTAMIZI ALARAK ÜYELİĞİNİZİ BAŞLATIRSINIZ ….DİLERSENİZ HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDEN DE ÜYE OLURSUNUZ !!! KAÇIRMAYIN.. .. .BAŞVURU ÜCRETİ YOK ..!!

    ÜRÜNLERLE HEM TASARRUF SAĞLAYIP KARA GEÇİN HEMDE AİLE BÜTÇENİZE KATKIDA BULUNUN STANDARTLARINIZ YÜKSELSİN HEMDE SOSYAL BİR ÇEVRE EDİNİN ...

    TÜRKİYENİN NERESİNDE OLURSANIZ OLUN KARGO ÜCRETSİZ OLAKA EVİNİZE GELİR..BOL HEDİYELİ CEBİNİZE HEM KAR BIRAKARAK KENDİNİZEDE ÜCRET ÖDEMEDEN BU ÜRÜNLERE SAHİP OLMAK İSTRSENİZ TUPPERWARE İŞ FIRSATINI KAÇIRMAYIN!!!!

    AYRINTILI BİLGİ VE ÜRÜNLER İÇİN LÜTFEN EMAİL YAZINIZ ...
    DİLERSENİZ BU NUMARADAN BANA ULAŞABİLİR ÇAĞRI ATABİLİRSİNİZ ..

    GÖNÜL ŞAHİN
    0 542 560 00 93
    gonulsahin_77@hotmail.

  19. derya dedi ki...

    merhaba bir tupperware kullanıcısıyım ve şimdi danışmanı oldum ..ürünleri tercih etmemin sebebi öncelikle sağlıklı olması çünkü ürünler vücudumzla uyumlu göz lensleri ,kalp kapakçığı gibi saglık acısından endişe duyurmayacak hammaddeye sahiptir ..ergononmik b-ve kullanışlı olmasıda cabası şıklıgı ise tartışılmaz yani bu ürünlere sahip oldugunuzda bir çok özelliğe sahip oluyorsunuz .evime almak için üye olmuştum şimdi işim oldu ve bundan cok mutluyum ..evden çalışma imkanım var hediyeleride çok güzel:) her konuda destege hazırım ..üyelik ve yardım için mail atabilirsiniz deryaaslan81@hotmail.com (ankara ,istanbul ,adapazarı ,izmit,sakarya ,bolu,düzce )diğer şehirler içinde mutlaka yardımcı olurum ..inanın pişman olmayacaksınız ...bir yerden başlamak lazım diye düşünüyorum her konuda yardıma hazırım ulaşmak için 0535 590 64 31 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz

  20. Adsız dedi ki...

    arkadaslar tupperware uyelık 39 tl 180tl degernde kıt cantasına sahıp oluyosunz ve estradan hosgeldın hedıyelerı karlar cok guzel ve zevklı bır ıs uye olmak ıcın msj yada cagrı atmanız yeerlı 0554 569 69 32 rabis_hatice@hotmail.com adressım

  21. rabis dedi ki...

    arkadaslar 45 hafta tupperware uye kıt cantası sadece 39 tl ve bırsuru hosgeldın ve uye hedıyelerı sızlerı beklıo cak zevklı bı ıs bırsuru hedıyeler sırf kendı mutfagnızızı duzmek ıcın bıle gırebılırsınız 0554 569 69 32 cagrı yada msj atmanızyeterlı ben donerım sıze rabis_hatice@hotmail.com kayıt yok sart yok senet yok nesaman sıkılırsan ozaman yapmassınız bırakırsınz hersey guvenılı ve rahat

  22. HABİBE UZUN dedi ki...

    TUPPERWARE KİT ÇANTASI 39 TL
    merhaba arkadaşlar tupperware üyelik kit çantası 177liraydı bi süreliğine 39tl ye düştü..6 üründen oluşan kit çantasıyla birlikte sağlıklı mutfak ürünlerin hep satarak kar edin hem de evdinizde bı şıklığı yaşayın..grubumuza özel kargonuz tüm Türkiyeye ücretsiz gönderilir..ayrıca yeni üyelere harika hediyeler verilir..ayrıntılı bilgi için görüşelim HABİBE UZUN 0505 551 37 35 MAİL:habibe_uzun@hotmail.com

  23. Adsız dedi ki...

    Tupperware üyeliği için fırsatı kaçırmayın..içinde 6 ürün olan başlangıç kiti sınırlı bir süre için 39,9o tl. verdiğiniz her siparişle bir çok hediye kazanacaksınız. Eğer yapamayacağınıza inanır ve üyelikten vazgeçerseniz bu durumda başlangıç kitinizi iade edebilir ve sistemden adınızı ve borcunuzu sildirebilirsiniz.. numaram 0535 2665590 ve mail adresim tuba5504@gmail.com aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. yada numaranızı verirseniz sizi ararım. ayrıca koliler kargo ücretsiz olarak evinize teslim edilecek. Tuba

  24. Adsız dedi ki...

    Dünyaca ünlü pierre cardin ve benzer kaliletede markaların ürünlerini satarak para kazanmak istermisiniz? Kataloğumuzda birbirinde güzel ve farklı desenlerde bayan ve erkek pierre cardin çorapları, iç çamaşırları, gecelik ve sabahlıklar vardır. Yeni kataloğumuzda gömlekler ve eşofman takımları mevcuttur. Önümüzdeki günlerde pierre cardin eşarplar da kataloğa girecektir. Türkiyenin neresinde olursanız olun sadece bir mail atın, size yardımcı olurum.

    Tel: 0533 326 22 45
    Mail adresim : pierrecardin2011@hotmail.com.tr

    Üye olabilmek için sadece kapınıza gelen kataloğa 10 TL ödemeniz yeterli. Bundan başka hiçbir üye olma, ve üye kalma şartı yoktur. Kataloğunuzu aldıktan sonra satış yapmaya başlayabilirsiniz. Üye portföyünüzü genişlettikçe daha çok kazanacaksınız.

  25. Adsız dedi ki...

    Dünyaca ünlü pierre cardin ve benzer kaliletede markaların ürünlerini satarak para kazanmak istermisiniz? Kataloğumuzda birbirinde güzel ve farklı desenlerde bayan ve erkek pierre cardin çorapları, iç çamaşırları, gecelik ve sabahlıklar vardır. Yeni kataloğumuzda gömlekler ve eşofman takımları mevcuttur. Önümüzdeki günlerde pierre cardin eşarplar da kataloğa girecektir. Türkiyenin neresinde olursanız olun sadece bir mail atın, size yardımcı olurum. Mail adresim : pierrecardin2011@hotmail.com.tr

    Üye olabilmek için sadece kapınıza gelen kataloğa 10 TL ödemeniz yeterli. Bundan başka hiçbir üye olma, ve üye kalma şartı yoktur. Kataloğunuzu aldıktan sonra satış yapmaya başlayabilirsiniz. Üye portföyünüzü genişlettikçe daha çok kazanacaksınız.

  26. Adsız dedi ki...

    merhaba hanımlar .ankarada tupperware danışmanıyım ..üye olmak isteyenlere yardımcı olabilirim ..ankara dışı illere ücretsiz kargo ve sürpriz hediyeler var ,tupperware kullanmak ve danışmanlığını yapmak bir ayrıcalıktır
    tupper_06@hotmail.com

  27. Adsız dedi ki...

    Tupperware danışmanıyım.Öncelikle herkese tavsiye ederim .Ürünler çok kullanışlı arkadaşlar Her sipariş verdigimizde bir çok hediyeler geliyor bizlere. Saglık açısından mükemmel ürünler özellikle eko serisinde hamur kabartma var.Ben denedim bizzat.Hamur kabarınca kapagını kendisi atıyor üstünü filan örtmeye gerek yok.Ayrıca aynı üründe yogurt mayalanıyor.fasulye nohut ıslatılıyor az bir zamanda pişirebiliyoruz akşamdan ıslatmamıza gerek yok. Aynı üründe dolapta salata yapıp soslamadan 1 hafta bekliyor. ayrıca yine aynı üründe meyvede bekliyor domatesi filan dışarıda beklet hiç bişi olmuyor aynı günkü gibi taze oluyor çilek filan dolapta bekliyor 3 hafta filan .İlk bakışta pahalı gibi gözüksede bir ürün bir çok işe yarıyor üye olmak isteyenler varsa hiç durmayın derim ben çalışkan ve aktif bir üyeyim gerçekten bi yerlere gelmek istiyorum benim gibi düşünen arkadaşlar varsa üye olmak için cevabınızı bekliyorum 29 ve 30. haftada üye olanlar için 350 tl degerindeki kit çantası 100 tl Kit çantasında olanlar Süper rondo DAMLA 1.5 LT ZEYTİNYAGLIK 1.1 LT Oval 2 1.1 lt Şeker kaplar 2 li Hünerli üçüzler Mega şekşek Antartika 400 ml 2 li Mikro star 700 ml Önlük yANINDADA Sihirli mini miksim hediye ve mini hediyeler Satın almak istersenizde fiyatlarda yardımcı olurum tini mini hanım 8 lt normalde indirimli fiyatı 61.90 bizde 52.00 Eko kap 4.3 lt 39 tl bizde 32.90 eko kap 2li set 45.50tl indirimli 38.90 bizde 35 tl KİLER BİZDE İNDİRİMLİ FİYATI 30 TL Orta peynir dünyası 46.50 indirimli 39 tl bizde 35 tl Dekoratör 33 tl yerine 26.50 bizde24 tl OVAL SET 1.2.3.4.5 126 TL BİZDE 100 TL Matara 2 li indirimli 39.90 bizde 36 tl Miksim pro 4 lt bizde indirimli 36 tl Mikro gurme 195 tl fiyatı bizde 165 tl Antartika 1.3 lt bizde 17 tl Miksim 5 lt bizde 43 tl Mikro star 700 ml 50 tl bizde 40 tl SINIRLI SAYIDA

  28. Adsız dedi ki...

    fazla zamanımı almasın ama karı yüksek olsun..sermaye istemesin diyorsanız denemesi bedava..TUPPERWARE ÜYESİ OLABİLİRSİNİZ HANIMLAR... BU İŞİ 28.000 KADIN YAPIYOR VE İYİ PARALAR KAZANIYOR... BENDE DENEMEK İSTİYORUM DİYORSANIZ TÜRKİYENİN NERESİNDE OLURSANIZ OLUN BANA MAİL ATIN... SİZİNLE GÖRÜŞELİM..
    MAİL ADRESİM :navural@hotmail.com

  29. Adsız dedi ki...

    İSTANBUL ANADOLU YAKASI VE TÜM TÜRKİYE KARGO ÜCRETİ ÖDEMEDEN EK GELİR KAZANDIRIYORUZ.. TUPPERWARE ÜYE OLMAK İÇİN HEMEN ARAYIN..
    NURTEN VURAL
    0505 708 84 10

  30. gökçe dedi ki...

    taperwere danışmanı olmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz kayıt olamadım ne yapmam gerekirse mail yollayabilirmisiniz rafetcan_gokce@hotmail.com

  31. Adsız dedi ki...

    merhaba tupperware ürünlerinizi yeni kullanmaya başladım ve çok beğendim kristalin servissüper şef ve bir kaç ürün daha çok memnunum

  32. Adsız dedi ki...

    ‎tupperware üye olma zamanı hanımlar....
    19. hafta anneler gününe özel kit çantası 75 tl... katalog fiyatıyla 400 tl lık ürün var içinde... ve anneler günümüz dolayısıyla yeni üyelerimize ek olarak başvuru hediyesi mini mendil kutusu,ve oval servis 4 lt de eklendi..
    denemesi bedava hemen denemek istiyorum ve kafama takılan tüm soruları rahatlıkla konuşabileceğim bir danışmanım olsun diyorsanız beni arayın... NURTEN VURAL 0505 708 84 10 bu arada türkiyenin her yerine kargomuz ücretsiz evinize teslim edilecektir...sevgilerimle....

  33. Adsız dedi ki...

    ben uye olmak ıstıyorum benı 05354304560 telfonla ulasa bılırsınız

  34. meryem2008 dedi ki...

    İsterswniz satar kar edersiniz yada karinuzla kaliteli urunlerle kendinizi simartirsiniz secim sizin avrupa networkungle pier cardin ve miorre kalitesini kesfedin avinla da guzelliginizi tamamlayin ...denemekte bisey kaybetmezsiniz msj atin katalog gondereyim inceleyim hosunuza giderse devam edin ucretyok devamlilik zorunlulu yok :)