GİTTİGİDİYOR


Bir firmaya ait ürünlerin satışını yapıyor olabilirsiniz...

Artık kullanmadığınız bir eşyanızı elden çıkarmayı düşünüyor olabilirsiniz...

El emeği göz nuru eser ve ürünlerinizi kazanca dönüştürmek istiyor olabilirsiniz...

İşte bu ve bunun gibi atılımların gerçekleştirilebileceği çok kapsamlı bir site mevcut: GİTTİGİDİYOR...

Gittigidiyor sitesinde kolayca bir hesap açarak ürünlerinizi satmaya yada hesaplı alış-verişler yapmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz site içinde kendinize ait bir "dükkan" da açmanız mümkün. Aşağıda siteden alıntı yapılmış bir bölüm mevcut;


"Şubat 2001 yılında yayın hayatına başlayan GittiGidiyor, 2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı, 450.000'den fazla günlük ziyaretçisi ve 1.000.000'in üzerinde günlük satış fırsatlarıyla Türkiye'nin en büyük elektronik ticaret platformudur.

GittiGidiyor, birbirini tanımayan internet kullanıcılarının, keyifli ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmelerini sağlayan, Sıfır Risk Sistemi'ni 2001 yılında icat etmiştir. "Sıfır Risk Sistemi" sayesinde Türkiye'de bireyler arası ticaret alışkanlığı gelişmiş ve 5 milyonun üzerinde satış işlemi problemsiz olarak gerçekleşmiştir.

Sitede her gün, cep telefonu, fotoğraf makinesi, bilgisayar, giyim ve mücevher ürünlerinden, para, pul, plak, tesbih, eski kitap ve dergi benzeri koleksiyon malzemelerine kadar, 750.000'in üzerinde ilginç ürün satışa sunulmaktadır"


ÜCRETSİZ KAYIT İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...


0 YORUM YAPILDI :