ORIFLAME


Network Marketing sistemi ile çalışan şirketlerden biri olan Oriflame ürünlerini satarak aile bütçenize katkıda bulunmanız mümkün. Kozmetik ağırlıklı ürünleri ile ön plana çıkan Oriflame, "Doğal İsveç Kozmetiği" olarak tanınıyor.


Oriflame çalışmalarınıza "satış danışmanı" kategorisinde başladıktan sonra kendi alt grubunuzu oluşturarak "direktör" seviyesine yükselebilmeniz, para ödülleri kazanabilmeniz ve alt üyelerinizin satışlarından kar marjı alarak yüksek miktarlarda kazanç sağlayabilmeniz de mümkün.


Ayrıca çalışanlarına kurs, seminer vb. eğitimler vererek başarı oranını artıran Oriflame'da yurtiçi ve yurtdışı gezilere de katılarak eşsiz deneyim ve bilgi birikimi sağlayabilirsiniz.


Şirket kendi web sayfasında aşağıdaki konulara değinmiş;


"Oriflame Kozmetik, 1967’de Stockholm’de kurulan bir İsveç firmasıdır ve bugün dünya genelinde doğrudan satış alanında faaliyet gösteren en büyük ve en hızlı büyüyen güzellik şirketlerinden biridir! Oriflame 61 ülkede faaliyet göstermekte ve bu pazarların 30’dan fazlasında lider konumundadır.


Doğal kozmetik ürünleri, çok sayıda yeni insanla tanışmak, yepyeni dostluklar kurmak, çok para kazanmak, egzotik yerlere seyahat etmek ve bol bol eğlenmek ilginizi çekiyor mu? Eğer cevabınız evet ise, Oriflame doğru seçimdir!


Geniş bir ürün yelpazesine sahip Oriflame Kozmetik, yüksek kaliteli kozmetik ürünlerini kullanarak mükemmel görünme imkanının yanısıra, arkadaşlık ortamının eğlenceli dünyasında yaşayacağınız, para kazanma ve kariyer fırsatlarının bulunduğu bir doğrudan satış firmasıdır. Oriflame, Size akıllı bir satma ve satın alma yöntemi sunuyor. Doğrudan satış sistemimiz, yüksek kaliteli ürünlerimizi satarak hem para kazanma hem de çevrenizdekileri bu büyük kazanç fırsatından yararlandırma olanağını sağlıyor.


Satış sistemimiz, kişisel tavsiye ile bir arkadaştan satın almanın güvenilir, rahat ve en eğlenceli şeklini sunuyor. Siz de Oriflame Güzellik Danışmanı olarak, kişisel gelişiminiz için sınırsız bir potansiyelden yararlanıp eğlenirken, muhteşem bir gelire ve kariyer fırsatına sahip olacaksınız. Ayrıca Size satış, güzellik, liderlik, kişisel gelişim gibi önemli eğitim imkanları da sunuyoruz. Oriflame, “Hemen Bugün Para Kazanma ve Yarın Hayallerinizi Gerçekleştirme” imkanı sunan gerçekten eşsiz bir firmadır."


6 YORUM YAPILDI :

  1. Adsız dedi ki...

    Oriflame Güzellik Danışmanıyım.. Oriflame ailesine katılmayı isteyen arkadaşlarla alt ekip oluşturmayı düşünüyorum. Üye olup kazanmaya başlamak için lütfen mail atınız.
    Mailim: oriflamedunyasi@hotmail.com

  2. Adsız dedi ki...

    Herkese Merhaba:) Gerçekten çok güzel bir iş kriz ortamında para kazanmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Kaybedeceğiniz hiç bir şey yok kazanacağınız çok şey var emin olun ve isteyin yeter:)

    desperado.bambino@hotmail.com

  3. Adsız dedi ki...

    bende oriflame danışmanıyım . bu işi ek olarak yapıyorum .yeni katılmış olmama rağmen alt ekibimi oluşturmaya başladım. sizlerde bu ekibe katılıp oriflamenin fırsat ve kazançlarından faydalanmak için bana mail atarak ulaşabilirsiniz...mailim:demetintasarimevi@hotmail.com

  4. Adsız dedi ki...

    merhaba oriflame gerçekten biraz emek sarf edildiğinde Türkiye de en çok para kazandıran ,oriflame üye olan ve evde ek iş olarak bu işi yapan insanlara çok büyük gelir kaynağı olmuştur.

    Eğer sizde oriflame üyesi olmak ve daha fazla bilgi almak isterseniz
    www.oriflamebursa.com
    web sitemizi ziyaret ediniz...

  5. ArzuS dedi ki...

    Bağımsız bir Oriflame Güzellik Danışmanı olmak, eğlenceli, kolay ve getirisi oldukça fazla olan bir iştir! Kozmetik hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı elde etmenin yanısıra ekstra kazanç olanağına da sahip olacaksınız! Kozmetik ürünlerini isterseniz bir hobi olarak satabilir ve kendinize cep harçlığı çıkartabilirsiniz isterseniz de bu işi yarı zamanlı veya tam zamanlı olarak kendi işiniz olarak yürütebilirsiniz. Vereceğiniz karar tamamen size bağlı!

    Bir Oriflame Güzellik Danışmanı olmak için herhangi bir eğitim seviyesi, deneyim veya mali kaynak zorunluluğu bulunmamaktadır. Her yaştan ve bilgi birikiminden insan, Oriflame ürünlerini doğrudan satarak başarılı olmuş ve önemli miktarda kazanç sağlamışlardır.

    Güvenli Alışveriş!
    Her ay, yeni bir ürün kataloğu alacaksınız. Bu kataloğu tanıdığınız ve sizi tanıyan insanlara gösterin – herşey bu kadar basit! Bir diğer önemli avantaj da Oriflame’in tüm ürünler için sunduğu para iadesi garantisidir. Eğer satın aldığınız üründen memnun değilseniz, 30 gün içerisinde ürünü Oriflame’e iade edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz. Oriflame müşterileri için Oriflame’den alışveriş güvenlidir...

    Daha detaylı bilgi için benimle irtibata geçebilirsiniz.
    http://my.oriflame.com.tr/arzusevim
    arzusevim@gmail.com

  6. sifirem dedi ki...

    Başarılı bir direktörle çalışıp sizde başarılı olmak isterseniz minatopel@gmail.com adresinden bana mail yolu ile ulaşabilirsiniz